Klikt u voor meer informatie over de werking van magneetsieraden op deze link:

8 reacties

 1. Beste Yvonne, hartelijk dank voor uw reactie op onze website. Door de grote drukte rond Sinterklaas waren wij niet eerder in de gelegenheid u te beantwoorden. Waarschijnlijk reageert uw huid heel sterk op koper. Dat verschilt namelijk van mens tot mens en hangt af van de zuurgraad van uw huid. Wij hebben een hele grote collectie magneetarmbanden zonder koper erin verwerkt die echter wel dezelfde werking hebben. Wij hopen dat u hier een mooie vindt naar uw zin. Heel graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een mooie winterse dag toe. Hartelijke groet Else de Jong

 2. Ik heb ook een hele mooie armband met koper. Helaas krijg ik uitslag van de armband. Een rode plek met allemaal rode bultjes op de plek waar de magneet zit. Ik heb hem daarom een tijdje niet gebruikt en daarna weer wel. Het kwam weer terug. Ik vindhet erg jammer. Weet iemand of er ook armbanden of sieraden zijn die geen allergische reactie geven? Ik weet niet wat de reactie veroorzaakt.

 3. Beste Bea, vrijwel alle armbandne helpen bij Reuma.
  Intuititief kiest u altijd diegene die bij u past!
  De een kiest voor koper, de ander zonder, eigenlijk zijn de magneten de belangrijkste onderdelen van het ondersteunen bij reuma.
  Succes

 4. Op zoek naar een magnetisch armband die hoe is voor reum aub

 5. Beste Gretha
  Wat fijn dat u zoveel baat heeft bij de magneetsieraden.
  Doordat ik ook op afstand mensen kan testen, heb ik meteen getest of die wondjes komen door de magneetarmband.
  Gelukkig is dat niet het geval.
  Wel komt het door de Omprazol, dus zou ik u willen adviseren dit met uw huisarts te overleggen.
  Ter bevestiging zou ik u willen adviseren deze link te bekijken, waarin u kunt lezen dat u helaas last heeft van de bijwerkingen.

  Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik dat graag.
  Hartelijk groet en een hele fijne dag
  Else de Jong
  Natuurgeneeskundige

 6. Gretha Veldhuis

  Ik vind het geweldig,al bijna vijftienjaar slaap ik slecht en nu slaap ik weer heerlijk.Ik weet niet wat me overkomt. Ook een prachtig sierraad. Vijf week geleden ben ik met het armbandje begonnen,maar sindsdien heb ik plekjes op mijn voet en deze week kreeg ik ook plekjes op mijn handen.Kan het van het armbandje komen met eventueel medicijn gebruik,omprazol,Het lijkt net exceem of kleine brandwondjes ik heb er nooit last van gehad of kan ik allergies zijn.Hopelijk kunt u mij hier antwoord op geven.Ik draag hem dag en nacht.
  Met vr. gr.Gretha.

 7. Graag wil ik een vraag stellen over de maat. Ik wil een armand bestellen maar hoe kom ik er achter welke maat ik moet aanschaffen?
  Hartelijke groet,
  A Koopmans

 8. Vivian Willemsen

  Twee weken gelden was er een braderie in Leusden waar ik toevallig op stuitte. Samen met mijn hondje liep ik wat kraampjes langs totdat ik in de verte een vrouw zag leunen op de armen van een man. Het zag er vreemd uit, dus ik besloot er naar toe te lopen. Het bleek een stand te zijn met magneet-sieraden. Alle klachten die op een spandoek stonden beschreven, voldeden aan mijn leven. De mevrouw had bij die man eerts druk gezet op zijn armen ZONDER armband en daarna met armband. De tweede keer bleef hij steviger staan, hij raakte niet uit balans….
  Ik dacht; TUURLIJK, door zo’n magneetje ben je direct van je klachten af! Dat het je helpt zit gewoon tussen je oren… Toch bleef ik bij die stand staan. Ik raakte in gesprek met die mevrouw en ze deed dezelfde oefening bij mij als bij die man. Ik dacht nog; als ze op me gaat leunen terwijl ik die armband om heb, blijf ik zo nuchter als ik kan……….. MY GOD!!!!!! Hoe hard ik ook probeerde er niet in te geloven, hoe verrassender het effect was!!! Ik kocht er 1 en toen ik hem om had leek het alsof mijn andere pols er ook een nodig had… Dus ik kocht meteen een tweede, al verklaarde ik mezelf als puur dwangmatig op dat moment…
  Het is nu twee weken geleden en ik voel me kip-lekker! Ik heb veel meer energie, haast geen hoofd-en nekklachten meer en ook mijn PMS-klachten zijn weg…..Ik ben ZOOO blij dat ik mijn koppigheid heb laten varen die dag en gewoon mijn intuitie vogde! Ik raad het IEDEREEN aan, want je leven wordt letterlijk en figuurlijk een stuk dragelijker!

  BEDANKT!!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>